dimarts, 11 de desembre del 2007

L'IMPC d'Olot a la fira EIBTM

Amb motiu de la presentació del catàleg de turisme de reunions "Olot, reunions entre volcans", la capital de la Garrotxa no ha volgut perdre's la cita a la fira EIBTM, celebrada els dies 27, 28 i 29 de novembre a la Fira Gran Via, Montjuïc 2 de Barcelona.
L'IMPC -Oficina de Turisme d'Olot- ha aprofitat la seva assistència com a institució expositora per difondre i promoure el turisme de reunions a la comarca.
La valoració d'aquesta edició, la primera en què participa l'IMPC amb un estand propi, ha estat qualificada, pels tècnics destinats a la fira, de molt positiva i satisfctòria, sobretot pels contractes professionals que s'han establert.
L'EIBTM és considerada la principal fira internacional d'exposició del sector de turisme de negocis, i el perfil del seu visitant és el d'un executiu responsable de l'organització de viatges de negocis i d'inentius, congressos, esdeveniments, etc. Entre els assistens destaquen: agències, associacions, grans empreses i organitzacions professionals de conferències.
Els professionals del sectror de congressos visiten l'EIBTM per tal de conèixer els productes, serveis, destinacios i tendències més recents.